Recent Posts

    Gs Başakşehir - Gs Basaksehir Panorama News / Galatasaray taraftarının da desteğiyle maça etkili başlasa da golü bulan taraf medipol başakşehir oldu.

    Gs Başakşehir - Gs Basaksehir Panorama News / Galatasaray taraftarının da desteğiyle maça etkili başlasa da golü bulan taraf medipol başakşehir oldu.. Kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için ise galatasaray başakşehir maç özetini hazırladık. Galatasaray başakşehir maçı için geri sayım başladı. Ligde geçtiğimiz hafta liderliği trabzonspor'un elinden alan başakşehir, sahasında son iki yılın şampiyonu galatasaray'ı konuk etmeye hazırlanıyor. Haftanın açılış mücadelesinde galatasaray, medipol başakşehir'i konuk etti. Hafta maçında galatasaray türk telekom arena stadında medipol başakşehir'i konuk etti.

    Haftasında evinde i̇stanbul başakşehir'i ağırladı. İlk yarı kaç kaç bitti? Gs başakşehir şampiyonluk maçı golleri özeti. Galatasaray başakşehir maçı için geri sayım başladı. Galatasaray oyunda dengeyi sağladı ve yasin, sneijder ve selçuk ile gole yaklaştı ama volkan'ı geçemedi.

    Galatasaray M Basaksehir Maci Ne Zaman Ve Saat Kacta
    Galatasaray M Basaksehir Maci Ne Zaman Ve Saat Kacta from i4.hurimg.com
    Hafta galatasaray başakşehir maçı nefesleri kesti. Haftasında galatasaray, sahasında başakşehir'i ağırladı. Galatasaray takımında ilk oyuncu değişkliği gerçekleşiyor. Garry rodrigues oyuna girerken younes belhanda oyundan çıkıyor. Süper lig lideri galatasaray, başakşehir'de bozguna uğradı. Böylece medipol başakşehir 34 puanla liderliğini sürdürürken galatasaray 26 puanla maç fazlasıyla 2. Haftasında başakşehir fatih terim stadyumu'nda medipol. Başakşehir galatasaray maçı golleri ve geniş özeti bun haberde derlendi.

    Türk telekom stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem cüneyt çakır.

    Ligde geçtiğimiz hafta liderliği trabzonspor'un elinden alan başakşehir, sahasında son iki yılın şampiyonu galatasaray'ı konuk etmeye hazırlanıyor. Ligde son 2 maçını da kazanan galatasaray, kötü başladığı sezonda zirve yarışına ortak oldu. Gs başakşehir şampiyonluk maçı golleri özeti. Başakşehir galatasaray maçı için heyecan doruğa çıktı. Galatasaray başakşehir maçı kaç kaç? Galatasaray taraftarının da desteğiyle maça etkili başlasa da golü bulan taraf medipol başakşehir oldu. Haftasında başakşehir fatih terim stadyumu'nda medipol. Peki başakşehir galatasaray maçı skor kaç kaç bitti? Böylece medipol başakşehir 34 puanla liderliğini sürdürürken galatasaray 26 puanla maç fazlasıyla 2. Spor toto süper lig'in 29. Galatasaray taraftarının da desteğiyle maça etkili başlasa da golü bulan taraf medipol başakşehir. Galatasaray takımında ilk oyuncu değişkliği gerçekleşiyor. Galatasaray'da belhanda, gomis, feghouli gibi yıldızlar gol yükünü çekerken başakşehir'de emre.

    Gs başakşehir şampiyonluk maçı golleri özeti. Galatasaray, spor toto süper lig'in 29. Haftanın açılış mücadelesinde galatasaray, medipol başakşehir'i konuk etti. Ligde galatasaray'ın iç sahada yakaladığı 41 maçlık galibiyet serisi de bu karşılaşmayla birlikte sona erdi. Haftasında başakşehir fatih terim stadyumu'nda medipol.

    Mac Sonucu Galatasaray 0 1 Medipol Basaksehir Spor Haberleri
    Mac Sonucu Galatasaray 0 1 Medipol Basaksehir Spor Haberleri from cdn-amk.sozcu.com.tr
    Garry rodrigues oyuna girerken younes belhanda oyundan çıkıyor. Spor toto süper lig'de 29. Ligde geçtiğimiz hafta liderliği trabzonspor'un elinden alan başakşehir, sahasında son iki yılın şampiyonu galatasaray'ı konuk etmeye hazırlanıyor. Galatasaray başakşehir maçı için geri sayım başladı. Başakşehir galatasaray maçı golleri ve geniş özeti bun haberde derlendi. İlk yarı kaç kaç bitti? Haftasında evinde i̇stanbul başakşehir'i ağırladı. Sıradaki başakşehir, spor toto süper lig'in 33.

    Galatasaray medipol başakşehir maçını canlı olarak haberimizi futbolseverler takip edebilir.

    Galatasaray'da belhanda, gomis, feghouli gibi yıldızlar gol yükünü çekerken başakşehir'de emre. Haftasında şampiyonluk için sahaya çıkıyor. Artan galatasaray baskısı go getirmedi amaama başakşehir ilk atağında yine golü buldu. Başakşehir galatasaray maçı golleri ve geniş özeti bun haberde derlendi. Galatasaray medipol başakşehir maçını canlı olarak haberimizi futbolseverler takip edebilir. Süper ligde haftanın maçında başakşehir fatih terim stadı'nda başakşehir ile galasaray mücadele ediyor. İlk yarı kaç kaç bitti? Galatasaray başakşehir maçı kaç kaç? Hafta galatasaray başakşehir maçı nefesleri kesti. Galatasaray takımında ilk oyuncu değişkliği gerçekleşiyor. Peki başakşehir galatasaray maçı skor kaç kaç bitti? Galatasaray, spor toto süper lig'in 29. Galatasaray oyunda dengeyi sağladı ve yasin, sneijder ve selçuk ile gole yaklaştı ama volkan'ı geçemedi.

    Spor toto süper lig'de 29. Dakikada eren derdiyok'un penaltıdan attığı gol ile durumu eşitledi. Haftanın açılış mücadelesinde galatasaray, medipol başakşehir'i konuk etti. Galatasaray başakşehir maçı saat kaçta? Sıradaki başakşehir, spor toto süper lig'in 33.

    Galatasaray M Basaksehir Maci Ne Zaman Ve Saat Kacta
    Galatasaray M Basaksehir Maci Ne Zaman Ve Saat Kacta from i4.hurimg.com
    Hafta maçında galatasaray türk telekom arena stadında medipol başakşehir'i konuk etti. Haftasında şampiyonluk için sahaya çıkıyor. Ligde geçtiğimiz hafta liderliği trabzonspor'un elinden alan başakşehir, sahasında son iki yılın şampiyonu galatasaray'ı konuk etmeye hazırlanıyor. Galatasaray takımında ilk oyuncu değişkliği gerçekleşiyor. Dakikada eren derdiyok'un penaltıdan attığı gol ile durumu eşitledi. Galatasaray medipol başakşehir maçını canlı olarak haberimizi futbolseverler takip edebilir. Süper lig lideri galatasaray, başakşehir'de bozguna uğradı. Galatasaray'da belhanda, gomis, feghouli gibi yıldızlar gol yükünü çekerken başakşehir'de emre.

    Haftanın açılış mücadelesinde galatasaray, medipol başakşehir'i konuk etti.

    Haftasında galatasaray, sahasında başakşehir'i ağırladı. Galatasaray, medipol başakşehir'e karşı 5 maçtır süren kazanamama serisini sonlandırdı. Haftasında başakşehir fatih terim stadyumu'nda medipol. İlk yarı kaç kaç bitti? Galatasaray başakşehir maçı kaç kaç? Haftasında şampiyonluk için sahaya çıkıyor. Galatasaray oyunda dengeyi sağladı ve yasin, sneijder ve selçuk ile gole yaklaştı ama volkan'ı geçemedi. Galatasaray başaksehir maçı geniş özeti ve golleri izle. Hafta maçında galatasaray türk telekom arena stadında medipol başakşehir'i konuk etti. Ligde geçtiğimiz hafta liderliği trabzonspor'un elinden alan başakşehir, sahasında son iki yılın şampiyonu galatasaray'ı konuk etmeye hazırlanıyor. Hafta galatasaray başakşehir maçı nefesleri kesti. Artan galatasaray baskısı go getirmedi amaama başakşehir ilk atağında yine golü buldu. Haftanın açılış mücadelesinde galatasaray, medipol başakşehir'i konuk etti.

    Belum ada Komentar untuk "Gs Başakşehir - Gs Basaksehir Panorama News / Galatasaray taraftarının da desteğiyle maça etkili başlasa da golü bulan taraf medipol başakşehir oldu."

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close